
Yecheon-gun مرکز پشتیبانی مدیریت غذایی کودکان ، که تغذیه غیر حضوری کودک را فراهم می کند
[ad_1]
[예천타임뉴스=남재선기자]مرکز پشتیبانی مدیریت غذای کودکان Yecheon-gun اعلام کرد که برای جلوگیری از کرونا 19 برای 40 مرکز غذایی ثبت شده کودکان ، آموزش بدون مانع انجام داده است.
این آموزش با هدف آموزش آداب و رسوم مناسب تغذیه به کودکان و بهبود عادات غذایی نادرست است. انیمیشن و “من سلطان آداب غذا هستم!” این برنامه از طریق یک برنامه خانگی ایجاد شده توسط مرکز ، مانند مطالعه یک صفحه کار برای طرح ها ، انجام شده است.
برای اطمینان از اینکه آموزش حضوری نه تنها یک بار انجام می شود ، بلکه در خانه نیز برگزار می شود ، یک رویداد نیز برنامه ریزی شده و یک هدیه کوچک به کودکانی که در این رویداد شرکت کرده اند اهدا می شود.
“از آنجا که فعالیت های آموزشی رو در رو به دلیل کرونا 19 دشوار شده است ، ما شروع به آموزش آموزش رو در رو با توجه به سطح چشم کودکان داریم. گفت
در همین حال ، مرکز پشتیبانی تغذیه برای کودکان در Yecheng Gong مدیریت می شود ، و آن را به گروه همکاری های علمی و صنعتی Kyungpook می فرستد و پروژه هایی را برای ایجاد یک محیط تغذیه و بهبود سطح تغذیه ترویج می کند.
[ad_2]