
Daejeon City ، یک برنامه پشتیبانی محلی برای فعال سازی صنعت ساخت و ساز آماده کنید
[ad_1]
[대전타임뉴스=홍대인 기자] Daejeon City (شهردار Tae-jeong Heo) در بیستمین “برنامه پشتیبانی برای گسترش مشارکت شرکت های محلی در کارهای ساختمانی خصوصی” اعلام کرد تا درصد مشارکت شرکت های محلی در پروژه های بزرگ ساختمانی افزایش یابد.
برنامه حمایتی تهیه شده توسط Daejeon City افزایش نرخ پیمانکاری منطقه ای پروژه های بزرگ ساختمانی خصوصی از 65٪ به 70٪ △ پشتیبانی از مشارکت شرکت های محلی در بخش خصوصی △ تقویت پیمانکاری فرعی منطقه ای ote ارتقا همکاری سودآور نظارت و جوایز و غیره یک کار عملی را انتخاب و تبلیغ کنید.
اول از همه ، برنامه ریزی شده است که از مرحله اولیه پروژه های خصوصی بزرگ ساخت و ساز با هزینه ساخت بیش از 15 میلیارد KRW را به صورت سیستماتیک مدیریت کند تا شرایط را برای بحث ها و مجوزهای مختلف فراهم کند و همچنین یک تفاهم نامه (MOU) با منطقه خودمختار امضا کند.
علاوه بر این ، سایت هایی مانند بازدید مکرر و بازرسی های مداوم قبل از ساخت برای دستیابی به 70 درصد از میزان مشارکت پیمانکاران فرعی (نیروی کار ، تجهیزات ، مواد ، طراحی و نظارت و غیره) برای شرکت های محلی ، مانند مساحت کل ساختمان 3000㎡ یا بیشتر را به عنوان هدف مدیریت انتخاب کنید. این طرحی برای تقویت حاکمیت است.
علاوه بر این ، سیستمی برای همکاری نزدیک با انجمن های خودمختار ، ادارات مسئول و انجمن های مرتبط برای سایت هایی با نرخ مشارکت پایین شرکت های محلی (کمتر از 50٪) و یک تیم ویژه TF برای گسترش مشارکت ایجاد شده است. از شرکت های محلی برای تلاش برای بهبود درصد قرارداد پیمانکاری فرعی. من کردم.
علاوه بر این ، از آنجا که محدودیت در بهبود میزان مشارکت شرکت های محلی با تصمیم گیری فقط در سایت ساخت و ساز وجود دارد ، ما قصد داریم با مراجعه به مقر شرکت های بزرگ ساختمانی در مناطق دور افتاده و اراده شهر داژئون را با ارسال نامه ارسال کنید.
یک مقام مسئول شهر دژئون گفت: “امسال ما در 30 مجتمع 30،000 خانه تأمین می کنیم و پیمانکاران فرعی شرکت های محلی مبلغ 7.37 تریلیون KRW از 15.55 تریلیون KRW در پروژه های ساختمانی خصوصی است که به رشد اقتصادی کمک قابل توجهی می کند. “ما همه تلاش خود را برای احیای صنعت ساخت و ساز منطقه ای و تمرکز تمام قدرت اداری خود انجام خواهیم داد تا سال مهمی برای احیای اقتصاد محلی باشد ، که توسط کرونا 19 راکد مانده است.”
[ad_2]