ژانویه 29, 2021 By haminp 0

Daejeon City ، قانون کنترل بین المللی بیماری های عفونی IEM بین المللی!

[ad_1]

[대전타임뉴스=홍대인 기자] Daejeon City (شهردار Heo Tae-jeong) در تاریخ 29th اعلام کرد که شکایتی را به دلیل نقض قانون محدود کردن گروه های تأسیسات مذهبی و جلوگیری از قرنطینه و پیشگیری و مدیریت بیماری های عفونی به آژانس پلیس استان Daejeon شکایت کرده است.

در طول مراسم عبادت حضوری ، مدرسه بین المللی IEM در نمازخانه مدرسه خدمات برگزار می کرد و در طول دوره تخفیف فاصله اجتماعی ، وضعیت نقض قوانین قرنطینه عبادت در 20٪ صندلی ها دستگیر و اتهام شد.

پاک جی هو ، رئیس بخش میراث فرهنگی داژئون ، تمایل خود را برای تقویت قرنطینه تأسیسات مذهبی ابراز داشت و گفت: “ما در حال حاضر وضعیت نه تنها مدارس غیرمجاز را که با تأسیسات مذهبی اداره می شوند ، درک خواهیم کرد بلکه در کنار هم زندگی می کنیم امکانات به طوری که نقاط کور ظاهر نشوند.

[ad_2]