
Daejeon City ، با امضای توافق نامه ایجاد پارک استارتاپ ، کار خود را جدی آغاز کنید!
[ad_1]
[대전타임뉴스=홍대인 기자] شهر Daejeon (شهردار Tae-jung Heo) در تاریخ 29th از امضای توافق نامه ای با سازمان های مرتبط از پروژه Park Laeee Daejeon که سال گذشته برای پروژه عرضه میان مدت انتخاب شده بود ، خبر داد.
Daejeon City ، آژانس تبلیغات استارتاپ (آژانس حمایت از مشاغل کوچک و متوسط) و مرکز نوآوری اقتصاد خلاق Daejeon توافق کرده اند که هزینه های پروژه را برای ایجاد موفقیت آمیز Park Startup Daejeon پشتیبانی و مدیریت کنند.
پروژه احداث پارک استارتاپ Daejeon پروژه ای است برای ادغام در محوطه پارکینگ عمومی Gung-dong ، با مساحت 13000 متر مربع و ارزش کل پروژه 35 میلیارد میلیارد در مقیاس 3 زیرزمین تا 4 طبقه ، برای ساخت و ساز تا پایان سال 2022 باشد.
با این توافقنامه ، پروژه شروع احداث پارک برای ورود به مسیر اصلی برنامه ریزی شده است و روش ارائه عمومی پروژه تفصیلی در ابتدای ماه آینده اعلام خواهد شد.
Koeyeon-deok ، مدیر دفتر اقتصادی Daejeon ، گفت: “Daejeon Startup Park به توسعه موفقیت آمیز اقتصاد اقتصادی شهر و زیرساخت های شهری در آینده نیز ادامه خواهد داد.”
[ad_2]