
Daedeok-gu ، Daejeon ، “تکمیل” بازرسی بهداشت مواد غذایی Seongsu
[ad_1]
[대전타임뉴스=홍대인 기자] Daedeok-gu، Daejeon (شهردار Gu Park Park Jeong-hyun) بازرسی و بازرسی ژاپنی از جمع آوری ، توزیع و فروش تولید کنندگان مواد غذایی را به منظور اطمینان از ایمنی مواد غذایی Seongsu در تعطیلات سال نو میلادی به پایان رساند.
به گفته گو در تاریخ 3 ، اهداف این بازرسی 15 رستوران در منطقه استراحت شینتانجین است که انتظار می رود غذاهای زیادی برای تعطیلات ، سازندگان کیک برنج و تولیدکنندگان غذاهای سالم و سالم مانند محصولات جینسینگ قرمز مصرف کنند.
عناصر مورد بررسی این است که آیا محصول بعد از تاریخ انقضا استفاده می شود ، آیا مواد غذایی دارای استانداردهای بهداشتی برای کار است ، آیا اپراتورهای تجاری و کارمندان معاینات بهداشتی را انجام می دهند ، مطابقت با استانداردهای برچسب گذاری و تبلیغات نادرست است.
به طور خاص ، در مجموع شش مورد ، از جمله غذاهای پخته شده ، غذاهای فرآوری شده و محصولات آبزی ، که به طور گسترده ای برای سوغات و هدایا در بازار سنتی Jungli مصرف می شوند ، در نتیجه بازرسی جمع آوری شده ، مناسب ارزیابی شدند.
شهردار پارک جئونگ هیون گفت: “ما در تلاش هستیم تا در مدیریت بهداشت به طور کامل تلاش کنیم تا غذای تعطیلات سال نو ایمن و با کیفیت را به ساکنان ارائه دهیم.”
[ad_2]