
یک قرارداد تجاری برای ایجاد یک مجتمع جنگلی پیشرو در Jukjang-myeon و Seokgye-ri امضا کرد
[ad_1]
[포항타임뉴스=전찬익기자] شهر پوهانگ در تاریخ 22th از امضای توافق نامه تجاری (MOU) با انجمن جنگلداری پوهانگ برای “21 پروژه پیشرو در مدیریت جنگل” با کارمندان انجمن جنگلداری و جنگلبانان جنگل جنگلی شهر پوهانگ خبر داد.
در این روز ، از طریق یک توافق نامه تجاری ، دو سازمان توافق کردند که همکاری کنند و حمایت مالی و اداری را برای “پروژه مجتمع مدیریت جنگل Seondo” ، ایجاد و اجرای برنامه های گام به گام و ارتقا active فعال پروژه تقویت کنند. .
پروژه مجتمع مدیریت جنگل Seondo پروژه ای است که از طریق یک پیشنهاد عمومی ملی توسط سرویس جنگل کره تبلیغ می شود. برای مناطق جنگلی که مالکیت جنگل های خصوصی در آنها اندک است و برای صاحبان مستقیم کوهستان انجام تجارت دشوار است ، درآمد این پروژه به منظور ایجاد مشاغل مرتبط با برداشت ، جلوگیری از توسعه دشوار جنگل های خصوصی و مدیریت آنها به عنوان جنگل های غنی تبلیغ می شود.
شهر پوهانگ تحت تحقیقات میدانی عمیق و یک دوره آماده سازی طولانی برای ایجاد مجتمع جنگلداری قرار گرفته است و سرانجام در تاریخ 25 سپتامبر 2020 ، مناطق Seokgye-ri و Sangsari از Jukjang-myeon به عنوان مجتمع مدیریت جنگل Seondo برای مدت 10 سال انتخاب شدند. از 2021 تا 2030. در مجموع 7.5 میلیارد بوی بد دریافت شد (هزینه های دولت 5.2 میلیارد بوی بد). در مجموع سه سایت به عنوان مجتمع های مدیریتی پیشرو در سال 2021 انتخاب شدند: Pohang ، Muju و Gokseong.
بر این اساس ، شهر پوهانگ یک مجتمع مدیریت جنگل ایجاد کرده است که در جنگل هایی گروه بندی و مقیاس بندی شده است که تا همین اواخر فقط با توجه به منافع عمومی ارزیابی می شد تا با کشت محصولات جنگلی مانند تمشک و تمشک در کوتاه مدت سود کسب کند. این طرح ، مدیریت سیستماتیک جنگل ها از طریق اجرای پروژه های زیربنایی مانند نصب جاده های ناشناخته است.
لی کانگ دیوک ، شهردار پوهانگ گفت ، “پوهانگ شهر و شرکت تعاونی شهر پوهانگ از طریق توافق نامه های تجاری مانند مجتمع پیشرو مدیریت جنگل ، آن را به عنوان بهترین مجموعه مدیریت جنگل در کشور تبدیل خواهند کرد. ما مشتاقانه منتظر کمک بزرگی به شرکت هستیم. “
از طرف دیگر ، سیاست همکاری نزدیک با صاحبان جنگل در تمام مراحل مربوط به تأسیس مجتمع جنگلداری است و مجتمع توزیع جنگل های تعاونی شهر پوهانگ و فروشگاه های مواد غذایی محلی به نفع هر دو ارتقا می یابد به محلی ها و همچنین صاحبان کوه. بودن.
[ad_2]