فوریه 2, 2021 By haminp 0

کیم کیونگ چول ، رئیس شرکت Daejeon Metropolitan Rapid Transit Corporation

[ad_1]

[대전타임뉴스=홍대인 기자] رئیس شرکت مidسسه حمل و نقل سریع Daejeon ، کیم کیونگ چول ، سیستم اطلاعات هوش مصنوعی را بر اساس هوش مصنوعی ، Nu Review ، نصب شده در City Hall 2 بررسی می کند.

NuReview اطلاعات مربوط به دادخواست ها و سیاست های مدنی در Daejeon City ، و همچنین اطلاعات مربوط به ایستگاه های اصلی مترو را به زبان صوتی یا سه بعدی در موارد اشاره ، هنگام درخواست افراد کم بینا یا شنوایی ، در مورد دادخواست های مدنی از طریق صدا یا زبان اشاره ، امکان لمس نیز وجود دارد به طور مستقیم به طوری که هر کسی بتواند از آن استفاده کند ، صرف نظر از وجود یا عدم وجود معلولیت.

در همین حال ، Daejeon City Nu Review را در 4 سالن شهر و 2 ایستگاه مترو (ایستگاه City Hall و ایستگاه Daejeon) نصب کرده است تا دادخواست های مدنی ، گذرنامه ، اطلاعات مربوط به رفاه و تاریخ مترو و اطلاعات مربوط به امکانات را ارائه دهد.

[ad_2]