ژانویه 26, 2021 By haminp 0

کمپین برای تبلیغ گرما در زمستان 2021

[ad_1]

[구미타임뉴스=김이환 기자] شهر گومی تعطیلات سال نو میلادی و “کمپین اقدام آب و هوایی SOS فصل زمستان” را با حضور 8 مقام دولتی در موضوع “زمستان گرم که باعث صرفه جویی در انرژی و محافظت از کره زمین با گرما می شود” از ساعت 22:00 در Gumi Station Plaza جشن می گیرد. 25 ژانویه.

این کارزار با هدف به حداقل رساندن انتشار گازهای گلخانه ای و جذب سایر گازهای گلخانه ای (جنگل ها) برای از بین بردن آنها به گونه ای است که انتشار واقعی صفر شود. به عنوان بخشی ، ▴ حفظ دمای مناسب اتاق ▴ خاموش کردن حالت آماده به کار با استفاده از محصولات با کارایی بالا ▴ کاهش پلاستیک های یکبار مصرف ▴ رانندگی با محیط زیست ، استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی ، پیاده روی و مصرف محیط زیست و کم کربن محصولات.

علاوه بر این ، یک کارزاری غیرحضوری انجام شد ، متعهد به شرکت در عمل “کاهش یک تن گازهای گلخانه ای به ازای هر نفر” در هر مرکز جامعه مطابق با شرایط خاص کرونا -19.

جونسو وو ، رئیس بخش محیط زیست ، گفت: “از طریق فعالیت هایی که می توان به راحتی در زندگی روزمره تمرین کرد ، مانند پوشیدن لباس زیر ، حفظ دمای مناسب داخل خانه ، خاموش کردن شاخه های استفاده نشده ، استفاده از محصولات کلاس انرژی 1 ، کاهش استفاده از تک -با استفاده از پلاستیک ، من خواهان مشارکت فعال شهروندان در عملکرد زندگی با کربن خنثی هستم. “

[ad_2]