
هونگ یونگ وون ، رئیس شورای شهر داژئون ، کمیته خودگردان اداری ، در حال آماده سازی مقدمات معرفی سیستم مدیر کار در شرکت های تابعه و شرکت های بزرگ شهر دائژون است.
[ad_1]
[대전타임뉴스=홍대인 기자] Daejeon City با ایجاد نهاد مشارکت مدیریتی مدیران کارگری متعلق به شرکت های تابعه ، مجتمع های صنعتی و سرمایه گذاری و حمایت مالی ، در ایجاد روابط مناسب مدیریت کار و اطمینان از شفافیت در مدیریت نهادهای عمومی پیشگام است.
در تاریخ 27th ، رئیس جمهور هونگ یونگ وون از شورای شهر Daejeon (حزب دموکرات ، Jung-gu ، Jung-gu 2) به طور نماینده ای “دستورالعمل مربوط به عملکرد سیستم مدیریت کار در کلان شهر Daejeon” را ارائه داد.
این مصوبه زمینه را برای معرفی “مدیر سیستم کار” فراهم می کند که در آن مدیران کار منصوب شده از کارگران در مجتمع های ساختمانی / صنعتی و م institutionsسسات سرمایه گذاری / تأمین مالی در کلانشهر دائژون می توانند در مدیریت شرکت کنند و کارگرانی که عضو این م theسسه هستند اکنون می توانید به طور مستقیم در روند تصمیم گیری برای کره شرکت کنید.
رئیس هیونگ جونگ وون گفت: “سیستم مدیر کار به 100 وظیفه ملی دولت ماه جائه این تعلق دارد. این سیستم می تواند به بهبود کیفیت خدمات کمک کند.”
[ad_2]