
نماینده پارک بیوم گی ، نماینده نماینده “اصلاحیه جزئی در قانون مدل سودمند”
[ad_1]
[대전타임뉴스=홍대인 기자] نماینده Park Bum-gye (Daejeon Seogu-eul) از حزب دموکرات شورای ملی ملزومات ثبت مدل سودمند را کاهش داد و در صورت طراحی که دو یا چند فن آوری موجود را منعکس کننده روند اخیر باشد ، تجارت را تشویق می کند. همگرایی و تلفیق فناوری در تاریخ 26 ، اعلام شد که یک پیشنهاد نماینده برای “اصلاح قانون مدل ابزار” ارائه شده است ، که به جنبه تجاری سازی در طی روند بررسی ریسک پرداخته است.
سیستم مدل فعلی فعلی یک سیستم مدل مطلوب را برای حفاظت و ارتقا پروژه های عملی و ارتقا of استفاده از آنها فراهم می کند ، اما ارزیابی شد که الزامات ثبت نام در مورد طرح هایی که فن آوری ها یکپارچه یا پیچیده هستند ، دقیقاً اعمال می شود.
لایحه اصلاح شده نشان دهنده روند همگرایی و تلفیق آخرین فن آوری ها است ، به طوری که حتی در مورد یک فناوری که قبلاً در کشور یا خارج از کشور شناخته شده است یا طرحی که به صورت هماهنگ اجرا می شود ، طرحی است که ترکیبی از دو یا چند فناوری به عنوان یک طرح دیگر ثبت خواهد شد. برای اطمینان از اینکه شرایط لازم برای ثبت نام نرم افزار کمی آرام است. بنابراین ، از طریق حفاظت و مدیریت سیستماتیک طرحهایی که از ترکیبی از فن آوریهای مختلف موجود استفاده می کنند ، هدف تسهیل تجاری سازی افرادی با ارزش تجاری برای کسانی است که مایل به یافتن آنها هستند.
در عین حال ، در همه مواردی که ثبت مدل مطلوب در آینده به منظور ارتقا the تجاری سازی سیستم مدل سودمند ارائه می شود ، با در نظر گرفتن جنبه تجاری سازی در طی مراحل بررسی ، حقوق فقط به تجاری سازی واقعی یا طرحی که به دنبال تجاری سازی است. ثبت مدل سودمند فقط در صورت تجاری سازی مجاز بود.
نماینده پارک انتظار داشت که این لایحه اصلاح شده با تسهیل الزامات مربوط به ثبت مدل های سودمند و بررسی های تجاری سازی متناسب با همگرایی فناوری ، به راه اندازی بیشتر جوانان و تجاری سازی کمک کند.
در این لایحه اصلاح شده ، اعضای شورا توسط نماینده پارک ، كیم كنگمن ، كیم مین چول ، كیم بیونگ گی ، كیم یانگ جین ، یانگ كی دا ، تجهیزات ماهیگیری ، لی گاهو ، لی سو -jin (Donjak-eul) ، لیم یونگ-سئونگ و Hong Ik-pio.
[ad_2]