ژانویه 27, 2021 By haminp 0

فرماندار سونگجو یانگ به چالش رله ایمنی ترافیک کودکان می پیوندد!

[ad_1]

[충남타임뉴스=홍대인 기자] در تاریخ 27 ، فرماندار چونام ، یانگ سونگ جو در چالش ایمنی ترافیک کودکان برای اطلاع رسانی پیام ایمنی ترافیک کودکان شرکت کرد.

این چالش کمپینی است که توسط وزارت ادار Public عمومی و امنیت برای ایجاد اجماع عمومی در مورد استقرار فرهنگی که حمایت از کودکان و جلوگیری از حوادث جاده ای را در اولویت خود دارد ، آغاز شده است.

این چالش با ارسال عکس هایی با شعارهایی برای ایمنی ترافیک کودکان در SNS و سپس شناسایی سه شرکت کننده بعدی انجام می شود.

فرماندار سونگ جو یانگ ، که درخواستی از کیم هونگ جانگ ، شهردار دانگجین دریافت کرد ، گفت: “یک قدم متوقف شده است! 2 وجود دارد! در 3 ثانیه! عکسی با شعار “4High Prevention” در SNS منتشر شد و قول می داد که قوانین جاده را در زندگی روزمره برای ایمنی کودکان تمرین کند.

فرماندار یانگ گفت ، “امیدوارم چونام با استفاده از روشهای ایمنی ترافیك روزمره برای پرورش كودكان در برابر حوادث جاده ای مناسب باشد.”

هر دو فرماندار ، چول هو ، شهردار اولسان سانگ ، چوی مون فرماندار گنگ وون و لی سی جونگ ، فرماندار چونگچئونگ بوک دو ، را به عنوان شرکت کنندگان در چالش بعدی انتخاب کردند.

[ad_2]