ژانویه 20, 2021 By haminp 0

شهردار دژئون ، هئو ته جونگ ، “تمام قدرت” قبل از دژئون

[ad_1]

شهردار دژئون ، هئو ته جیونگ در 20 امین روز در شورای ملی شرکت می کند تا با پارک پارلمان جوان و ناک یئون لی رهبر حزب دموکرات دیدار کند.

[대전타임뉴스=홍대인 기자] روز 20 ام ، هور ته جئونگ ، شهردار داژئون به شورای ملی سفر کرد تا با نمایندگان حزب دموکرات ناک یئون لی و کیم ته یون ، به همراه اعضای پارلمان شورای ملی یانگ زو ، چو سونگ ری و جانگ چول مین ، و تمام تلاش خود را به انتقال م ofسسات جایگزین به داژئون پس از تصمیم به انتقال مجدد به پادشاه سجونگ اختصاص داد.

در همان روز ، هنگام ملاقات با کیم ته و لی ناک یون ، دولت اعلام کرد که انتقال دولت میان مدت به پادشاه سجونگ از طریق جلسات عمومی تأیید شده است و لازم است قبل از نبرد نهادهای جایگزین به طور فعال ادامه یابد.

به طور خاص ، این نگرانی وجود دارد که انتقال وزارت خاورمیانه و شرکت های تابعه آن به سجونگ باعث کاهش سرعت راکد کاهش در داژئون شود و گزینه های دیگری باید تهیه شود که برای شهروندان داژئون قابل درک باشد ، مانند جابجایی یک موسسه جایگزین. انتقال برنامه میان مدت به مجموعه دولت. او موقعیتی را که باید باشد منتقل کرد.

علاوه بر این ، جابجایی آژانس های دولتی باید از نظر کارآیی اداری دولت و توسعه متوازن کاملاً بررسی شود ، اما همچنین ابراز تاسف رویه ای می کند که آژانس دولتی از جابجایی میان مدت و میان مدت به طور همزمان گزارش نکرده است.

در همین حال ، هور تائه یئونگ ، شهردار داژئون همچنین برای مسائل منطقه ای ، مانند پوشش دادن برنامه شبکه ملی راه آهن برای فاز دوم پروژه ساخت راه آهن ایستگاه مترو چونگچئونگ برای ساخت یک شهر بزرگ ، پشتیبانی ارائه داد.

شهردار هئو تائونگ گفت: “ما تمام تلاش خود را برای انعکاس موقعیت شهروندان داژئون در تهیه گزینه های متناسب با جابجایی دولت میان مدت با بسیج همه فرصت های جامعه محلی انجام خواهیم داد.”

[ad_2]