
سرگرد دانشگاه نونگیوپ 30 میلیون کمک مالی به جوامع محلی اهدا می کند
[ad_1]
[대전타임뉴스=홍대인 기자] در تاریخ 28 ، رئیس دانشگاه تعاون کشاورزی از تالار شهر بازدید کرد و 30 میلیون عشق کسب شده را برای کمک به جامعه محلی با حمایت از افراد آسیب پذیر اهدا کرد.
در مراسم اهدای اهدایی نمایندگانی مانند شهردار دائژون ، هور تائه جونگ و میونگ جه وان ، رئیس دانشگاه نونگیو حضور داشتند.
این کمک مالی ، که قبل از تعطیلات سال نو میلادی انجام شده است ، برای حمایت از تعطیلات ، هزینه های پزشکی و زندگی افراد آسیب پذیر در داژئون از طریق صندوق رفاه اجتماعی استفاده می شود.
رئیس جه وان میونگ ، رئیس دانشگاه تعاون کشاورزی ، گفت: “من امیدوارم که کمک های مالی که با قلب مردم محلی انجام می شود با عشق و امید به همسایگان نیازمند اهدا شود.”
در پاسخ ، شهردار هئو تائونگ پاسخ داد: “من سپاسگزارم که شما برای همسایگان خود سخت کار کرده اید ، حتی در یک موقعیت اقتصادی دشوار به دلیل کرونا 19 ، و ما از شما حمایت خواهیم کرد تا احساسات همسایگان خود را احساس نیاز کنید.”
در همین حال ، بازار اصلی دانشگاه Nonghyup برای کمک به تثبیت تقاضا و عرضه محصولات کشاورزی به بازار عمده فروشی محصولات کشاورزی و ماهیگیری در اوجونگ باز شد و به عنوان بهترین بازار آزمایشی 4 برابر و 10 برابر عالی در بین مردم ملی انتخاب شد ارزیابی بازار عمده فروشی توسط وزارت کشاورزی و غذا.
[ad_2]