ژانویه 28, 2021 By haminp 0

دونگ گو ، داژئون ، برای 2 سال متوالی برای “پروژه حمایت از کتابهای خصوصی در یک کتابخانه کوچک” انتخاب شد

[ad_1]

[대전타임뉴스=홍대인 기자] در تاریخ 28th ، Donggu of Daejeon (شهردار Gu Hwang Ying-ho) در تاریخ 28th اعلام کرد که کتابخانه Yonggun به عنوان “پروژه پشتیبانی کتابخانه های کوچک تا سال 2021” توسط وزارت فرهنگ ، ورزش و جهانگردی انتخاب شده است.

پروژه پشتیبانی از کتابخانه های کوچک پروژه ای از وزارت فرهنگ ، ورزش و جهانگردی برای حمایت از کارکنان عملیاتی حرفه ای در کتابخانه های کوچک سراسر کشور ، کمک به عملکرد اساسی کتابخانه های کوچک و ایجاد زمینه همکاری بین کتابخانه های عمومی و کتابخانه های کوچک در منطقه

همانطور که برای پروژه پشتیبانی امسال انتخاب شد ، کتابخانه یونگ وون دو کتاب خصوصی را به مدت نه ماه از مارس تا نوامبر به شش کتابخانه کوچک تحت صلاحیت خود ارسال کرد تا از کارهایی مانند انتخاب مواد ، سازماندهی ، خواندن و قرض گرفتن ، و برنامه ریزی و بهره برداری پشتیبانی کند فرهنگ برنامه های خواندن. طرح.

از طرف دیگر ، دونگ گو که سال گذشته برای همان پروژه انتخاب شده بود ، با پشتیبانی از وظایف تخصصی مانند ایجاد پایگاه داده کتابخانه ، تهیه لیستی از کتابهای پیشنهادی ، بررسی مجموعه و مدیریت برنامه ، استقبال خوبی از مردم محلی کرد. برای فرهنگ مطالعه در 10 کتابخانه کوچک.

این هو هوانگ ، رئیس دونگ گو ، گفت: “من انتظار دارم که با حمایت مداوم از یک نیروی کار حرفه ای ، فضای فرهنگ مطالعه کتابخانه های کوچک به طور قابل توجهی بهبود یابد.”

[ad_2]