ژانویه 24, 2021 By haminp 0

برای بذرهای محصولات زراعی مانند لوبیا ، لوبیا قرمز ، دانه های نرده و سایر موارد درخواست دهید.

[ad_1]

[안동타임뉴스=남재선기자]مرکز فناوری کشاورزی آندونگ سی (مدیر Jong-suk Ryu) اعلام کرده است که برای 26 نوع از 9 محصول تولیدی بنیاد تجاری سازی فناوری کشاورزی از 18 ژانویه تا 10 فوریه از طریق مراکز مشاوره کشاورزان در هر شهر تقاضای دریافت خواهد کرد.

لوبیا از 7 نوع سویا برای رب سویا و توفو و 4 نوع هونبان ، کیک برنج و لوبیای شیرینی تشکیل شده است. دانه های سویا برای سس سویا و توفو “Daepung No. 2 “،” Daechan “،” Kangil “،” Smile “،” Seonpung “،” Pyeongwon “،” Duruol “، و Honban ، Tteokso و دانه های شیرینی سازی” Socheongja “، اینها” People Cheongmi “،” Celadon 4 “و Celadon 5.

دانه های روغنی از 3 محصول و 7 رقم شامل 2 دانه نرده ، 1 دانه کنجد و 4 رقم بادام زمینی تشکیل شده است. بذر پريلا با عملکرد بالا “Dayu” و “Deulsaem” و دانه کنجد “Gangan” است که در برابر بيماري پژمردگي مقاوم است ، بادام زميني آللهاي “Daan” ، “Shin Palgwang” با عملکرد بالا و “” با محتوای روغن بالا و نسبت اسید اولئیک. “، این یک” هال “با مقاومت همگن و بیماری قوی است.

6 نوع دانه مخلوط در 4 محصول وجود دارد که شامل 2 لوبیا قرمز ، 1 سورگوم ، 2 ارزن و 1 گروه است. لوبیا قرمز با یکنواختی قوی و عملکرد بالایی از “Seo Na” و “Hongjin” دارد ، و سورگوم برای هونبان “Nampungshall” چسبناک قرمز است ، کاپیتان “Lee Baekchal” چسبناک و چسبناک نارنجی است ” Gumsilchal “و جو قوی و مقرون به صرفه است این تنوع بلند Samdachal است.

دو نوع ذرت علوفه ای وجود دارد ، Gwangpyeongok و Dacheongok ، که در برابر کاربرد قوی هستند و برگهای سبز را تا زمان برداشت حفظ می کنند.

یک کارمند مرکز فناوری کشاورزی آندونگ گفت: بذرهای استفاده شده پس از ماه مارس توزیع می شوند و در حالت غیر سمی توزیع می شوند (به جز ذرت برای علوفه) برای کسب اطلاعات بیشتر ، با تیم فناوری غذا در مرکز فناوری کشاورزی Andong (33840-5633) یا با وب سایت مرکز فناوری کشاورزی تماس بگیرید. امیدوارم این کار را بکنید ”

[ad_2]