
اینجی دونگ ، عضو شورای Daejeon Yuseong-gu ، آپارتمان Yuseong-gu در محل نگهبانی ، از حقوق بشر دفاع می کند!
[ad_1]
[대전타임뉴스=홍대인 기자] در سالهای اخیر ، در برابر مشکلات امنیت اجتماعی در خانه های مسکونی ، اینمی دونگ از شورای یوسونگ گو در داژئون (رئیس کمیته شهر اجتماعی) پیشگام ایجاد یک سیستم حمایت از حقوق بشر برای محافظان امنیتی بوده است.
در اولین کمیته شهر اجتماعی (22 ام) از 247مین شورای یوسئونگ گو ، نماینده اینمی دونگ یک نماینده “مصوبه ارتقا of حقوق بشر برای امنیت در یوسئونگ گو ، داژئون” را ارائه داد.
این مصوبه برای جلوگیری از نقض حقوق بشر مانند خشونت خشونت آمیز و حمله به نگهبانان امنیت اجتماعی در خانه های مسکونی و ایجاد جامعه ای سالم که در آن حقوق بشر رعایت شده و زندگی پایدار برای آنها ایجاد شده است.
پیش نویس این دستورالعمل شامل تدابیری برای حمایت و ارتقا promote حقوق بشر حراست است ، امکانات اساسی را برای مأموران امنیتی فراهم می کند و اطلاعاتی را درباره حمایت قانونی در صورت صدمه جسمی یا روحی فراهم می کند.
این نماینده اظهار داشت: موارد نقض غیرمنصفانه حقوق بشر علیه حراست خانه های آسیب دیده اجتماعی وجود دارد ، بنابراین ما مصوبه ای را برای ایجاد سیستمی برای جلوگیری از این امر آغاز کرده ایم. من سعی می کنم آن را انجام دهم
[ad_2]