
اجاره رایگان ایستگاه آتش نشانی یوسو ، تجهیزات بازرسی از امکانات آتش نشانی
[ad_1]
[전남타임뉴스 = 손종선]آتش نشانی یوسو (رئیس کیم چانگ سو) اعلام کرد که “اجاره رایگان تجهیزات تجهیزات بازرسی آتش” را در طول سال برای مدیریت خودکار ایمنی افراد آسیب دیده از اهداف خاص آتش سوزی انجام می دهد.
مطابق با ماده 25 قانون پیشگیری ، نصب و نگهداری آتش و قانون مدیریت ایمنی ، پرسنل آتش نشانی حداقل سالی یک بار خودآزمایی می کنند تا اطمینان حاصل شود که تجهیزات آتش نشانی به درستی کار می کنند و نتایج بازرسی را گزارش می دهند. از خدمات آتش نشانی صالح ظرف 7 روز پس از بازرسی. باید ارسال شود
اگر شخص مرتبط با ساختمان خود بازرسی انجام ندهد ، جریمه ای به مبلغ 2 میلیون درآمد یا کمتر مطابق قانون مربوط اعمال می شود.
با این حال ، بیشتر افراد درگیر در ساختمان تجهیزات بازرسی ندارند و هیچ تجربه ای در استفاده از آنها ندارند ، بنابراین در بازرسی تجهیزات اطفا حریق مانند استفاده از یک شرکت مدیریت آتش نشانی مشکل دارند.
بنابراین ، خدمات آتش نشانی تجهیزاتی را برای بازرسی تجهیزات اطفا حریق مانند دستگاه تست استر برای ردیاب گرما و دود current فشار سنج ضد آب جریان و ولتاژ در مرکز ایمنی 119 ساختمان فراهم می کند و نحوه استفاده از آن را همراه با اجاره تجهیزات بازرسی آموزش می دهد.
یک مقام آتش نشانی گفت: بازرسی مستقل برای مدیریت ایمنی تأسیسات آتش نشانی فرد مورد نظر برای پیشگیری از آتش سوزی ضروری است.
[ad_2]