
آموزش در محل کار برای برداشت (به اشتراک گذاری) معلمان جدید در مدارس ابتدایی و متوسطه در مرکز آموزش Daejeon
[ad_1]
[대전타임뉴스=홍대인 기자] موسسه آموزش آموزشی داژئون (مدیر كوانگ وو لی) اعلام كرد كه موسسه آموزشی داژئون “آموزش شغلی برای معلمان جدید ابتدایی و متوسطه” را برای معلمان جدید دبستان و متوسطه از 25 تا 28 ژانویه انجام خواهد داد.
هدف از این آموزش ، بهبود انطباق پذیری معلمان جدید در این زمینه از طریق بهبود توانایی مدیریت کلاس های خلاق و عملکرد کار و بهبود تجربه عملی در آموزش آنلاین و غیر حضوری و آموزش رهبری از طریق آموزش نزدیک با یک استاد راهنما است.
محتوای آموزش شغلی معلمان جدید در مدارس ابتدایی و متوسطه تغییر الگوی آموزشی آینده ، زمینه های اصلی نقش معلمان ، عملکرد آموزش و یادگیری آنلاین و آفلاین دانش آموز گرا ، مدیریت کلاس و اشتراک کلاس با یک مربی معلم و فیلم. در زمینه های تخصصی مانند درک مهارت های ارتباطی بین دانش آموزان و والدین ، درک رابطه بین آموزش مغز و حوادث مغزی و ایجاد تصاویر از معلمان جدید کار می کند.
با توجه به تکثیر کرونا 19 ، آموزش تعاملی ویدئویی و آموزش از راه دور حضوری ارائه می شود ، و معلمان جدیدی که در این آموزش شرکت می کنند معلمی با تجربه عالی در تدریس موضوعی و مدیریت کلاس هستند ، دوره آموزش را برای بهبود حرفه ای ، به کلاسها و مدیریت کلاس. فکر می کنم این فرصتی برای پرش بیشتر باشد.
لی کوانگ وو ، مدیر انستیتوی آموزش داژئون گفت: “با این آموزش به عنوان یک فرصت ، ما امیدواریم که با تشکیل یک شبکه نزدیک با مربیان معلم و معلمان جدید ، یک همراه قوی برای به اشتراک گذاشتن آموزش ، حرکت از کلاس شادی به سمت آموزش شادی باشیم. من فعالانه درخواست آن را خواهم داد. “
[ad_2]